Over HalloDokter

HalloDokter is een initiatief van Guido Maas. Guido heeft een lange carrière in de zorg. Vanuit zijn beroep als fysiotherapeut en later als zorgondernemer heeft hij altijd gewerkt om de kosten van de zorg zo laag mogelijk te houden en hierop mogelijk besparingsmodellen te bedenken en toe te passen.

In de afgelopen 15 jaar is Guido met een “denktank” van patiënten, (para)medici, juristen, politici en ICT-ers bezig geweest om diverse innovatieve e-Health oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Uit deze ontwikkelingen is HalloDokter ontstaan.

HalloDokter is een platform waar Online BeeldBellen wordt gecombineerd met het online medisch dossier. Vanwege nieuwe wetgeving wordt aan artsen en behandelaars verplicht om aan elke Nederlander zijn/haar medisch dossier ter beschikking te stellen.

Het platform HalloDokter biedt de mogelijkheid om uw medisch dossier 24/7 online en offline beschikbaar te hebben. Daarbij heeft u tevens de mogelijkheid om te Online BeeldBellen met uw arts/behandelaar.

Welkom op het platform van HalloDokter!

De Corona-virus vrije wacht- en spreekkamer

De initiatiefnemers achter HalloDokter zien – sinds 2002 – met verbazing de zorgkosten jaarlijks alsmaar groeien en groeien en hebben daarom dit initiatief genomen dat Nederland veel geld kan besparen.

Door gebruik te maken van moderne en veilige (online) technieken kan een groot deel van de zorgvragen worden opgelost vanuit de huiskamer, op het werk of op reis. Zo heeft u met het Online BeeldBellen Consult de mogelijkheid contact te hebben met uw eigen zorgprofessional (bijvoorbeeld huisarts/specialist) waar ook ter wereld.

Het team achter HalloDokter heeft het initiatief genomen dat alle zorgprofessionals (bijvoorbeeld huisarts/specialisten) en zorgconsumenten (patiënten) zich kosteloos kunnen inschrijven. Ook het team van HalloDokter ziet het als haar plicht in deze tijd om Maatschappelijke Verantwoord te Ondernemen (MVO).

HalloDokter is zonder enige vorm van subsidie, sponsoring en adverteren een volledig onafhankelijk platform. HalloDokter is afhankelijk van donaties.

Het team van HalloDokter vindt dat iedere Nederlander –patiënt, zorgconsument- toegang moet hebben tot Online BeeldBellen Consult met zijn of haar zorgprofessional (bijvoorbeeld huisarts/specialist) en online zijn of haar medisch dossier te hebben.

Als HalloDokter nuttig voor u is neem dan de tijd om u in te schrijven en HalloDokter advertentie, subsidie en sponsoring -vrij te houden van overheid, (ziektekosten) verzekeringsmaatschappijen en farmacie.

Onafhankelijk

HalloDokter is geheel onafhankelijk en heeft geen enkele band met overheid, zorgverzekeraars of farmaceutische bedrijven. HalloDokter vraagt u nooit om uw BSN of DigiD.