Online BeeldBellen Consult van HalloDokter met uw zorgprofessional

Via HalloDokter kunt u waar ook ter wereld een veilig Online BeeldBellen Consult hebben met uw zorgprofessional (bijvoorbeeld huisarts/specialist). U dient alleen vooraf telefonisch of per e-mail een Online BeeldBellen Consult aan te vragen bij uw zorgprofessional.

Eenvoudig een Online BeeldBellen Consult via HalloDokter is erg eenvoudig. U maakt een afspraak met uw zorgprofessional. Per e-mail ontvangt u een afspraak-bevestiging met daarin de unieke  en beveiligde link naar het consult met uw zorgprofessional (bijvoorbeeld huisarts/specialist). Met één klik komt u in de online wachtkamer terecht. De zorgprofessional haalt u vanzelf op in zijn digitale spreekkamer.

Het online BeeldBellen Consult van HalloDokter werkt op een PC, laptop, tablet en Smartphone waar ook ter wereld. Zolang u maar beschikt over een internet, 3G- of 4G verbinding, webcam, en microfoon. Er hoeft niets te worden gedownload.

Onafhankelijk

HalloDokter is geheel onafhankelijk en heeft geen enkele band met overheid, zorgverzekeraars of farmaceutische bedrijven. HalloDokter vraagt u nooit om uw BSN of DigiD.